De eerste nieuwsbrief is een feit!

De eerste nieuwsbrief is een feit!

Wij vonden het tijd worden om onze eerste nieuwsbrief te versturen. Wat zijn wij trotst op het feit dat PANEL-IT steeds meer aan het groeien is, mede dankzij u. We krijgen mooie reviews van u, waar we zo veel waarde aan hechten.

Wij zullen vanaf heden een maandelijkse nieuwsbrief versturen om u zo op de hoogte te houden van de ontwikkelingen bij PANEL-IT, aanbiedingen, leuke acties etc. Wij willen u erop attenderen dat wij feedback enorm waarderen. Waar loopt u tegenaan tijdens uw bezoek aan onze website. Wat kunnen wij volgens u verbeteren, of welke producten wilt u graag terugzien in onze webshop of wat vind u juist prettig. Al uw feedback, suggesties, ideeën e.d. kunt u mailen naar info@panel-it.eu

PANEL-IT heeft vele producten in de webshop staan en dagelijks breiden wij het assortiment uit, echter kan het natuurlijk voorkomen dat u dat ene recept of een persoonlijke quote of boodschap of wellicht een mooie gedicht graag op uw muur zou willen hebben. Het is allemaal mogelijk bij ons. Aarzel niet, zet uw gedachten in een mail naar ons en wij zullen uw gedachten, samen met u, omzetten in een mooie muursticker.

De betalingsmogelijkheden zullen ook uitgebreid gaan worden, hierover in onze volgende nieuwsbrief meer.

Volgt u ons al op Facebook? www.facebook.com/paneliteu Wij zijn trots om te melden dat wij al ruim 1600+ volgers hebben. Regelmatig zetten wij leuke winacties op Facebook, dus houdt ons goed in de gaten.