Uw eigen straat met onze straatnaamborden!

Uw eigen straat met onze straatnaamborden!

Heeft u altijd al een eigen straat willen hebben? Of kent u iemand die zo leuk is dat hij of zij een eigen straat verdient? Dan kunt u bij PANEL-IT een gepersonaliseerd straatnaambord bestellen.

Onze straatnaamborden zijn te personaliseren door middel van eigen tekst en kleuren. Bij PANEL-IT heeft u de keuze uit verschillende soorten straatnaamborden. Zo kunt u kiezen voor een straatnaambord met het officiële lettertype en kleuren. Maar u heeft ook de mogelijkheid om te kiezen uit andere kleuren zoals roze of blauw voor de babykamer, de kleuren van uw sportteam of van uw interieur.

Onze straatnaamborden zijn ook leuk om cadeau te geven! Verras een jarige, vrienden die zijn verhuisd of buren die net ouders zijn geworden met een origineel en persoonlijk cadeau. 

De afmetingen van de straatnaamborden zijn 15 x 60 cm. Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke straatnaambord wordt vervaardigd van 3mm dik acrylaat kunststof. Dit betekent dat wij een uitstekende kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs bieden. De straatnaamborden van PANEL-IT zijn nu slechts €22,95 in plaats van €29,95.

Laat u inspireren en bestel een gepersonaliseerd straatnaambord! U heeft het product dan binnen 5 werkdagen in huis.

 

 

 

Trackbacks and pingbacks

    No trackback or pingback available for this article.