Veelgestelde vragen muurstickers


Is mijn muur/ondergrond geschikt?

Wij adviseren ten alle tijden om voorafgaand aan je bestelling een teststicker te bestellen, zodoende kun je uitproberen of de sticker goed hecht op de door jou gekozen ondergrond.

Onze muur- en raamstickers kunnen bijna op alle gladde ondergronden zoals: muren, ramen, deuren, spiegels, plafond, maar bijvoorbeeld ook in de badkamer op de tegels of op een douchecabine, op zeildoek of op rolgordijnen worden geplakt, er is een heleboel mogelijk.

De stickers zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Diverse klanten hebben het ook geplakt op glasvezelbehang dit hecht goed bij een fijne structuur. Ons advies: bestel eerst een gratis teststicker, hiermee kun je dan testen of de sticker goed hecht. Doe dit op een onopvallende plaats op de muur!

Wij zijn niet verantwoordelijk van het slecht of niet hechten van onze stickers op uw ondergrond.

Je kunt in de meeste gevallen plakken op normaal behang, maar in sommige gevallen kan het zijn dat met het afhalen van de applicatiefolie de toplaag van het behang beschadigd! Als je hierover twijfelt vraag ons dan even naar een proefstukje van deze applicatiefolie zodat je dit kunt uitproberen op een onopvallend stukje behang!

LET OP!

Sinds kort is er afwasbare muurverf op de markt, onze muurstickers hechten daar slecht op.

Tevens is het bekend dat onze stickers op kalkhoudende muurverf of magneet verf slecht of niet hechten.

Wij adviseren altijd eerst een gratis teststicker te bestellen.

Kan ik de stickers makkelijk verwijderen?

Door met een föhn de sticker iets te verwarmen kun je deze voorzichtig lostrekken.

Je kunt de sticker hierna echter niet meer gebruiken.

Hoe lang kan ik de stickers bewaren na levering?

Wij raden je aan de sticker binnen ±14 dagen op te plakken, aangezien anders de kleefstof door het ontstaan van luchtbellen tussen het draagfolie en de transferfolie zijn kleefkracht kan verliezen en uitdroogt. Daarom wordt de sticker pas na plaatsen van de bestelling individueel geproduceerd!

Kan ik de sticker op canvas plakken?

In principe is dit geen probleem, er zijn echter een paar soorten canvas te verkrijgen waar onze stickers niet of slecht op hechten! Ons advies: test het door jou aangeschafte canvas met onze gratis teststicker.

Ik wil graag een sticker met een ander onderwerp dan op de site staat afgebeeld kan dit?

Dit is geen enkel probleem, stuur ons een bericht via de contactpagina en geef daarin je wensen aan vervolgens kijken wij of deze mogelijkheid te realiseren is en wat de kosten hiervoor zijn.

Ik wil graag een andere afmeting, kan dit?

Dit is geen enkel probleem, stuur ons een bericht via de contactpagina en zet daarin welke afmeting je graag wilt hebben en wij gaan daar zo snel mogelijk mee aan de slag.

Hebben de muurstickers een achtergrondkleur?

Onze muurstickers hebben geen achtergrondkleur. De kleur van de achtergrond is de kleur van de ondergrond waarop je deze plakt, na montage blijft alleen de tekst en/of figuur achter op de ondergrond.