Stickers maak je zelf met onze ontwerptool

Stickers maak je zelf met onze ontwerptool

Een ruim assortiment aan stickers in onze shop, alleen zal je net zien dat jouw sticker er niet tussen zit… wat dan? Onze online ontwerptool geeft je de mogelijkheid om zelf stickers te ontwerpen en is de ultieme bron voor creatieve en stijlvolle stickers. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om een home-made sticker te ontwerpen.

Jouw eerste DIY project

Een sticker is niet alleen een leuke en vrolijke decoratie voor in huis maar kan ook laten zien dat jij een echte interieur stylist bent. Een DIY (Do It Yourself) project die jij kan leiden, van begin tot eind. Breng jouw muur tot leven met een sticker van eigen ontwerp.

De nieuwe muur en interieur mode

We staan er niet bij stil, maar stickers maken inmiddels steeds meer onderdeel uit van ons interieur. De nieuwe muur EN interieur mode waarbij elk hoekje in huis kan worden opgepimpt. Een stijl die in essentie modernistisch is, waarbij functionaliteit, minimalisme of eenvoud, kernbegrippen zijn.

Een home-made stickers

Hoe leuk is het dat je kunt spelen met de tekst, de vormen, afbeeldingen en kleuren. Vraag snel gratis kleurstalen en/of een teststicker aan om te kijken of het voldoet aan jouw wensen. De stickers hechten op alle schone en gladde ondergronden en zijn weer verwijderbaar van de muur (niet van behang). Geef jouw oude vertrouwde modernistische interieur een totaal nieuw charisma. Geef je creativiteit een turbostart met onze tool!

De mogelijkheden van onze online ontwerptool

Het kan niet missen! Met een keuze uit 24 kleuren en eindeloze mogelijkheden van onze tool ontwerp je in een handomdraai jouw unieke ontwerp. Een stickerparadijs voor crea bea’s en een handige tool als je altijd al een fantastisch idee in je hoofd hebt gehad. De sticker wordt voor u op maat gemaakt . Wordt een echte stickermaster en ontvang prachtige stickers thuis.